Риана разкри, че е фенка на Адел, но повече не може да слуша депресиращия ѝ албум "21", съобщава Digital Spy.

Бившата половинка на Крис Браун обясни, че наистина се "идентифицира" със сърцераздирателните истории в песните на Адел.

"Всъщност дойдох на наградите БРИТ, за да гледам Адел", пошегува се Риана. "Не бях там заради наградите или представянето си, а просто за да видя отново Адел. Тя не знае колко силно ми въздейства. Няма никаква идея".

Риана заяви, че ѝ е трудно да избере любимо парче от "21", но в един момент осъзнала, че трябва да спре да слуша албума, защото започнала да се депресира.

За радост на мъжката половина от човечеството, певицата разкри, че вече е уморена да бъде сама и иска да открие човек, с когото да сподели успехите си.

По думите ѝ животът без половинка е прекалено надценяван и в крайна сметка идва моментът, в който човек иска да сподели хубавите моменти с някого. Именно това липсва на Риана в момента.

Междувременно, докато певицата се оплаква от самотата си, се носят слухове, че тя отново има връзка с Крис Браун, който преди няколко години ѝ нанесе побой.

Миналия месец двамата работиха заедно по създаването на ремикси на собствените си парчета "Birthday Cake” и "Turn Up The Music”.