R'n'b звездата Риана най-накрая реши да обясни защо все още поддържа връзка с бившето си гадже Крис Браун, който през февруари 2009-та я преби в колата си.

Близо три години след инцидента двамата записаха две общи парчета, а слуховете донесоха, че успоредно с това поддържат тайна връзка, пише bliasak.bg.

"Уважавам мнението на другите, но в крайна сметка всеки разсъждава по различен начин. Беше ми доста трудно да приема критиката на хората за това, че поддържам контакт с Крис, но ги разбирам. Повечето от тях си губят времето да пишат блогове и да лепят етикети на хората, но не ги мразя заради това", заявила Риана.

*Снимка: Getty Images/ Guliver

Певицата обаче е категорична, че няма нещо, за което да иска да се извини на феновете си. "Утре пак ще съм си същият човек и пак ще правя това, което си поискам", отсякла Рири и признала, че за нея посегателството на Крис Браун все пак е било повратна точка в живота й.

"Беше ми неудобно от факта, че хората знаят за мен нещо, което не бих искала да знаят, но после си казах - това е още едно нещо, което не трябва да крия от тях и от което не трябва да се срамувам. Това беше доста освобождаваща мисъл, исках хората да знаят коя съм, независимо дали им харесвам такава, каквато съм, или не", обяснила Риана.

Заглавна снимка: Getty Images/ Guliver