Риана, която през последните месеци беше романтично обвързвана в медиите с няколко известни мъже, най-накрая показа на публичността човекът до себе си.

27-годишната поп звезда се среща с рапъра Травис Скот”, обяви сайта „E! News”, който няколко пъти миналата седмица намекна за връзката им. Сега обаче певицата и музикантът потвърдиха слуховете.

„Той е много влюбен в нея. Нещата между двамата са сериозни”, заяви източник, близък до тях. Новината идва само два дни, след като Риана беше видяна да целува 23-годишния Скот на парти след ревю на Седмицата на модата в Ню Йорк. Изглежда Риана и новият й кавалер не възнамеряват да крият връзката си, за което говорят снимките от партито, на което двамата се забавляват, танцуват и целуват пред гостите и камерите, предаде БГНЕС.



Близки до изпълнителката споделиха, че Травис, който е съавтор на песента на Риана „Bitch Better Have My Money”, вече е спечелил приятелите й. „Риана вече обича Травис много и се надява връзката им да се превърне в нещо сериозно. Всички нейни приятели са окуражени, че той ще е мъжът на живота й”, споделиха източници.



Двамата бяха забелязани и на афтър парти след концерт на Травис по-рано миналата седмица. „За всички стана ясно, че са заедно,. Те не се опитват да се крият, което говори, че нещата са сериозни”, добави източникът.