Поп изпълнителката Риана се опитва да се домогне отново до колегата си Крис Браун, въпреки че преди време той я спука от бой и певицата седмици наред носеше белезите от ударите, нанесени от гаджето й.

23-годишната красавица се раздели с него след този инцидент през 2009 г., но позволи на съда да премахне ограничителната заповед, която забраняваше на Браун да я доближава, пише blife.bg.

Тогава тя изтъкна кариерите на двамата и лъскавите церемонии, които съпътстват звездите, като причина да се смили над насилника.

Според слуховете обаче Риана още таи топли чувства към бившия си приятел и се опитва по всевъзможни начини да си го върне като общува с него все по-често.

"Рири винаги е обичала Крис - това никога не се е променяло. Сега те си пишат смс-и и много чатят по скайп. Наскоро се срещнаха на парти на общ техен приятел в Лос Анджелис", казва запознат източник.

"Тя се опитва да намери начин да се върне при него без да предаде своите фенове и приятели, които намразиха Крис след онзи инцидент. Не иска да им дава лош пример или да изглежда слаба.", допълва източникът.