Година и половина след ужасния побой нанесен й от Крис Браун, от Риана струи увереност по време на една прекрасна фотосесия.

Застанала в предизвикателна поза, с ръка плътно до бедрото и впила страстен поглед в обектива, тя по нищо не прилича на предишната млада жена с разбито сърце, чието насинено лице се появи на полицейски снимки през февруари миналата година.

Но спомените от тази нощ продължават да тормозят 22 годишната певица и тя най-накрая реши да разбули истината, за това как е преминала през този тежък момент.

"Господ използва странни методи за правене на добри неща и понякога се питаш "Какво направих, за да заслужа това? Защо нещата се обърнаха срещу мен?" – разсъждава тя по време на емоционалната си изповед в най-новото издание на UK Marie Claire.

*"Какво направих, за да заслужа това?", избухва певицата. В драматично интервю тя разказва за сърцераздирателната си история свързана с насилника и нейно бивше гадже, Крис Браун

"Чувствах се изгубена. Чувствах се адски объркана. Мразя да говоря за това, но беше адски странно наистина, чувствах се сякаш съм се отделила от тялото си и просто наблюдавам живота си като зрител.”

"Плашещо е, защото нищо, което казваш или правиш не е както преди", разказва през сълзи Риана.

"Просто губиш почва под краката си, загубих връзка със всичко което обичам да правя, и всичко което обикновено бих правила; как да се облека или как да кажа нещо. Всичко се промени."


*Великолепна: Певицата е ослепителна в костюм на Живанши на Рикардо Тиши и обувки на Лубутен.

"Чувстваш се сякаш си друг човек. Нещо като празна ваза. Чувствах се като празен съд."

Освен това тя разкри как точно е решила да прекрати три годишната си връзка завинаги:

"Просто се събудих една сутрин и осъзнах че това е краят. Един ден, спомням си че бях в Ню Йорк, в хотел Тръмп, събудих се и просто го осъзнах."

"Нуждаех се от това отрезвяване в живота си. Имах нужда от повратна точка и Господ ми даде точно това", разказва Риана.

Звездата беше затрупана с тонове критики, защото за кратко време отново се събра с певецът Крис Браун, който в момента полага своя обществено полезен труд, като наказание за нападението срещу нея.

*(Л) Полицейска снимка на Риана след ужасния побой нанесен и от Крис Браун, (Д) Риана и Крис Браун

"Всички тези ужасни неща, които говореха за мен, това просто ме съсипа", спомня си тя за онова време.

"Но щом си стъпиш на краката, т.е. ако въобще си стъпиш на краката, това вече се нарича смелост."

Сега Риана се среща с американската бейзболна звезда Мат Кемп и твърди, че е продължила нататък и вече е щастлива.

*Риана и Мат Кемп 

"Имам чувството че сега се усмихвам истински. Усмивките идват от сърцето ми и това се проявява във всичко, което правя."

'Хората усещат, че сега съм заредена с позитивна енергия. Когато се усмихвам, те знаят че съм истински щастлива, че това не е просто някаква поза."

Умопомрачителната фотосесия, в която Риана е облечена със зашеметяваща рокля на Соня Рикел и токчета на Маноло Бланик, ще се появи в следващия брой на списанието Marie Claire. Модният съветник на певицата, Карин Дарнел коментира новия стил на певицата „Тя просто нямаше търпение да се облече в червено!” 'Именно това е причината тя да се е превърнала в такава модна икона, тя постоянно се променя – истински хамелеон.”

Вижте още снимки от фотосесията на Риана:

Вижте фотогалерия: Риана за Marie Claire, декември 2010

Вижте видео:

Риана - "Ony girl"