Риана била забелязана да влиза в секс шоп в Париж.

Палавницата явно редовно посещава секс магазините и е наясно с атрибутите. Точно 5 минути са били нужни на екзотичната певица, за да се сдобие с най-необходимото.

Красавицата си взела секси бельо, кожени белезници, играчки, масла за баня и свещи. Асистентът в магазина, съобщил на таблоидите, че тя знаела точно, какво иска и не искала съдействие. Тя изглеждала щастлива и видимо бързала. Явно секс тигрицата е нямала търпение да се върне обратно в леглото при новото си гадже.

Новото гадже на Риана, моделът Dudley O'Shaugnessy, който участва в последният й клип „we found love” и ще я придружи по време на турнето й в Германия и Белгия е истински щастливец! Бившият боксьор, Dudley и Риана се влюбили, когато се видели на снимките на видеото към новото й парче. Риана: „В момента в който го видях, исках да правя секс с него!”

Новият сингъл на Риана и видеото към него шокираха доста публиката. Има много критици, които смятат,че сцените в които Риана взима наркотици, изпада в странни състояния, крещи и се бие с новото й гадже. Според някои тя пресъздава собственият си живот зад сцената.