Риана се оказа доста успешна бизнес дама. Звездата продължава да е на върха не само с хитовете си, но и се превърна в истинска модна и бюти икона и то не само заради визията си.

Барбадоската навлезе в модата в колаборация с различни гиганти като Puma, също така се намърда и в козметичния бранш като пусна своя марка декоративна козметика, която получи много овации. Бунтар по душа, Рири смята да направи революция и в света на бельото.

Това разкри самата тя в Instagram като пусна няколко фотоса на новата си линия бельо Savage x Fenty, представена от модели размер +. На единия кадър в розов сутиен и бикини с висока талия позира моделът Лулу Би, а на другия удобно на диван се е настанила Одри Ричи, която казва в кратко видео, че има огромни гърди от 8 клас и се чувства най-добре сутрин, когато стриите и целулитът й още не си личат.

Чува се и друг глас... по всяка вероятност на Лулу, която обяснява, че една жена трябва да се чувства секси без значение от сексуалните си предпочитания. Риана е добавила към клипа и описанието: „Savages идва във всички форми и размери. Готови ли сте?“

Линията официално излиза на 11 май. В нея, разбира се, ще има бельо и за дамите с нормално тегло и по-слаби форми.