Изглежда че певицата Риана доста се е забавлявала на един от най-големите фестивали в Америка - Coachella. 

Изпълнителката се постара да държи информирани почитателите си в социалната мрежа Twitter за начина, по който си прекарва на фестивала, като публикува поредица от снимки.

На част от тях се вижда как Рири седи на раменете на гологлав мъж и се кефи на музиката.

Една от снимките обаче втрещи всички. Барбадоската красавица пусна фотос, на който се вижда как е посипала бял прах върху главата на мъжа и старателно го прави на ''линийка''.

Първосигнално, повечето хора решиха, че става въпрос за кокаин, като MTVUK пуснаха материал в който намекваха, че певицата е на твърди наркотици. В отговор Рири бе кратка и подобаващо вулгарна, като нарече журналистите от медията "жалки пу*ки". В резултат от MTV свалиха материала и заличиха ''следите'' си в нета.

*Снимки: Twitter

По-запознати обаче твърдят, че мистериозното вещество всъщност е марихуана. Доказателство за тези твърдения според тях е, че на последвали снимки се вижда как певицата пуши. Всъщност ако се загледате по-внимателно, ще видите, че на една от снимките публикувани от самата певица в Twitter, в лявата й ръка действително се вижда завитата цигара.

*Снимки: Twitter

*Снимки: Getty Images/ Guliver

Припомняме, че това не е първият случай, в който името на певицата е забърквано с наркотици. На снимките от почивката й на Хаваите в началото на годината, Рири бе хваната да пафка ''съмнителна'' цигара. Тогава се твърдеше, че певицата всъщност релаксира с... джойнт.

Одобрявате ли поведението на Риана? Очакваме мнението ви в коментарите.

Вижте още снимки на Риана от фестивала:

*Риана с приятелката си и колежка Кейти Пери

Вижте фотогалерия:

Риана на фестивала Coachella