Поп звездата Риана и актьорът от "Двама мъже и половина" Аштън Къчър имали тайна връзка от два месеца, твърди техен общ познат.

Източникът добавил, че двамата започнали да се срещат, след като се засекли на парти през декември и флиртували цяла нощ.

"На купона Риана и Аштън си размениха телефоните, а няколко дни по-късно започнаха да си пишат и да се виждат тайно. Двамата дори изкараха един уикенд в хотел в Санта Моника миналия месец. И двамата са необвързани, но предпочетоха да не разгласяват, че са заедно, защото връзката им все още е в много ранен етап", издал познат на двойката.

"Риана постоянно говори на приятелките си за Аштън и не спира да повтаря колко е сладък и забавен. Тя толкова е хлътнала, че дори започна да изучава Кабала заради него, защото ако връзката им прерасне в нещо по-сериозно, Рири иска да може да го разбира по-добре", обяснил източникът.

"Аштън е този, който се дърпа за момента, ако зависеше от Риана, отношенията им отдавна да са станали публично достояние. Той обаче е добро момче и не иска да нарани още повече все още законната си съпруга Деми Мур, която изстрада не малко заради него. Аштън не иска да й навира новата си връзка в лицето, още повече, че тя още не може да преодолее раздялата им", добавил информаторът, пише bliasak.bg.

*Снимка: Getty Images/ Guliver