Близо 11 килограма е качила поп сензацията Риана през последната половин година.

Това стана ясно, след като певицата бе уловена от папараци пред дома си в Ню Йорк. Според източници, цитирани от OK Magazine, изпълнителката на Diamond е започнала да закръгля фигурата си след раздялата с рапъра Дрейк.

„От тогава тя страда в известна степен от депресия, плюс това има голям апетит към тестените изделия, особено през нощта”, издават приближени до звездата пред stocknewsusa.com.

Певицата, която фенове нагалено наричат Рири, е спряла и фитнес тренировките, като отстоявала мнението си, че няколко часа, прекарани в залата по танци са достатъчно физическо натоварване.

Въпреки промяната във визията на любимката им, почитателите продължават да заливат Риана с комплименти относно външия й вид.

„Моля се това да не е фотошоп, защото обичам пълничката Рири”, пише доволен фен в Туитър.

Сред последните ангажименти на барбадоската красавица е участието й в предстоящия филм на режисьора Люк Бесон - „Валериан и градът на хилядите планети”. В него Риана скача в кожата на извънземна танцьорка, а как се справя с кабаретните движения ще разберем в края на юли, за когато е заложена премиерата на лентата.