Риана излива чувствата си в новия брой на списание Vanity Fair, за което засне и впечатляваща фотосесия в Куба.

Барбадоската красавица е под светлината на прожекторите от 2005 г., но докато повечето хора си мислят, че знаят всичко за нея, то тя потвърждава, че сценичният и реалният й образ са две различни неща.

Изпълнителката коментира за първи път бурните си отношения с Крис Браун (Chris Brown). Историята между двамата е разказ за силна любов, побой и разкаяние. След като Крис беше обвинен в побой и отправяне на заплахи, любовта между тях приключи. Докато не дойде заветната 2012 г., когато Rihanna реши отново да му даде шанс, мислейки, че ще успее да го промени.

"Чувствах, че хората не го разбират. Бях твърде глупава да си мисля, че ще се справя с това. Понякога трябва да си тръгнеш. Не го мразя. Ще ме е грижа за него, докато не умра. Не сме приятели, но не сме и врагове."

"Никога не съм разбирала как жертвите понасят насилие отново и отново. Много жени и малки момичета минават през това. Също и много малки момчета. Никой, който е преживял подобно нещо, не иска да му се напомня за случилото се. Никой не иска да го приеме дори."