Риана, която не се страхува да експериментира с външния си вид, е решена да направи собствена модна линия, която според нея ще има успех, само ако работи с доказани имена в модния бранш.

Вечно стилната и различна изпълнителка се е заела сериозно със задачата си да се изявява като моден дизайнер. Преди няколко седмици тръгнаха слухове, че Рири ще прави собствена колекция за английския бранд TopShop и сега слуховете звучат все по-достоверено след признанията на певицата в шоуто на радио водещия Раян Сийкрест.

"Искам да създавам дрехи. Това е път, по който искам да заслужа всичко, което ще направя. В момента работя с дизайнери. Хора, които уважавам, компании, които уважавам. Искам хората наистина да ми вярват преди да купят нещо само, защото е мое"

Риана вече е заслужила уважението на една от големите модни къщи в света - Армани, на която барбадоската красавица е рекламно лице, пишат от blife.bg. Сега остава феновете й да разберат с кой световната звезда ще обедини усилия, за да сбъдне своята мечта.

Тя не е единственият изпълнител, която ще има своя марка дрехи. Такива са още Гуен Стефани, Бионсе, Джесика Симпсън и още много други.