Певицата Риана е прочута с експериментите с външността си.

Наскоро тя се подстрига и се появи в светските среди с почти момчешка глава, разделяйки се с великолепните си дълги коси.

Много често обаче момичето прекалява и губи всякаква мярка. Преди няколко дни видът й ужасил посетителите на тузарски ресторант, където звездата се появила с приятели. Вечерното облекло на певицата се състояло от мини-шорти, широка блуза с интересен принт и модни боти. Но не това е любопитното. Нито дори червилото със странен цвят, щедро намазано върху устните й.

Любопитното са златните коронки, блестящи една до друга в устата на Риана. Златните зъби са характерен белег на хип-хопърите. Благородният метал означава, че работите на човека вървят добре и той може да дава на душата колкото й се иска. Истината все пак е, че такива украшения са присъщи на мъжете – пълната със злато женска уста е отблъскваща.

Самата Риана със сигурност се харесва в този вид, дори може би се възприема за кралица на красотата! Това било изписано на лицето й, докато позирала пред папараците за снимки, усмихвайки се със златните си зъби. Видът й - каквото и да си мисли тя - е нелеп до немай къде.

Риана неведнъж е била критикувана заради странния си имидж, пишат от kliuki.bg. Тя постоянно излиза на сцената полугола, в абсолютно невероятни дрешки. Златните коронки - точно такива, каквито масово носят обитателите в “Столипиново” са черешката на тортата!