Риана пусна дългоочакваното видео на най-новата си песен Diamоnds.

Барбадоската перла пак експериментира смело във визията и съдържанието на клипа - свива цигари, пълни с диаманти. R&B звездата се раздава от сърце, пеейки полугола. Видеото е заснето в стилно черно-бяло и ефектна игра със сенки.

В началните кадри се вижда как красавицата свива цигара и я пълни не с какво да е, а с диаманти. В продължение на повече от четири минути позите й пред обектива са секси и изкушаващи.  В клипа 24-годишната певица бяга по мрачна магистрала, озаряванa единствено от светлината на диамантите.

Риана бързо сменя позите - ту прегръща коленете си, намеквайки, че е сама, ту после в кадър се виждат препускащи жребци из ветровит оазис насред пустиня. Единият кон е бял, другият - черен. После пък певицата плува сред вода, облечена в къса прозрачна рокля.

„Diamonds” е първият сингъл от седмия й албум „Unapologetic”, който се очаква да излезе на пазара на 19 ноември. Той включва и дуета „Nobodies Business” с Крис Браун. Двамата се бяха сдобрили и излизаха за кратко, но Риана внезапно обяви, че няма нищо общо с него.