Риана е доста сериозна по отношение на последния мъж в живота и дори планира да го заведе в родния Барбадос, за да се запознае с майка й.

Вече един месец се говори за връзката на певицата с Травис Скот и изглежда нещата между тях се развиват доста бързо, щом се заговори и за сватба, цитира hotarena.net.

Близки до звездата признаха пред Sun, че тя е много влюбена в младия човек и той не е само за забавление, като Люис Хамилтън.

"Риана е луда по него. Чувствата й са много дълбоки и истински, а не само увлечение и флирт, какъвто имаше с Люис.“, споделят нейни познати. Според приятелите й, това е най-сериозната й връзка, след като Крис Браун я заряза и тя е изцяло посветена на нея.



„Най-големият тест ще бъде срещата на Травис с майка й Моника, защото тя е начело на семейството и пази дъщеря си като диамант", разкри източник пред медиите.

"Травис и Риана официално са двойка. Тяхната връзка е сериозна. Тя е много влюбена в него, както и той в нея, а хората от обкръжението й вярват, че той е идеален за нея", призна друг близък на певицата.

Задава ли се сватбата на годината? Предстои да видим.