Овен - Творческият ви потенциал е понижен. Страдате от недостиг на идеи. Възможно е да се стигне до сериозни разногласия с колеги или партньори. Ще бъдете лесно раздразнителни, защото напрежението го носите вътре в себе си.

Телец - Не трябва да губите надеждата си за успех. Дори плановете ви да се провалят един по един, пак не губете надежда. От много работа може да ви избие пот на челото, но ще получите в края на деня удовлетворение от свършеното.

Близнаци - Днешният ден се очертава да бъде труден. Не се оставяйте да бъдете марионетка в ръцете на съдбата дори да ви се иска да се отпуснете и да се оставите по течението на живота. Заемането на активна жизнена позиция е най-добрият начин да противостоите.

Рак - Денят лесно може да се превърне в неуспешен, ако не бъдете достатъчно бдителни, предпазливи и внимателни. Разчитайте най-вече на собствените си сили. Хората желаещи да помогнат, ще оказват по-скоро мечешки услуги.

Лъв - Благодарение на вашата находчивост, ще успеете да се измъкнете от затруднено положение. Вашите недоброжелатели в момента не представляват сериозна заплаха, но все пак бъдете бдителни и внимавайте.

Дева - Днес може да ви очакват известни вълнения, да възникнат трудности в работата, а професионализмът ви може да бъде поставен под съмнение. Възможни са сериозни разногласия с ръководството. Неподходящо време е за любовни срещи.

Везни - Днес няма да ви е много лесно, но ще се справите с възникващите проблеми. Избягвайте да правите публични изяви. Проблемът е, че често влизате в спорове, макар да си обещавате да запазите спокойствие и да бъдете по-отстъпчиви и сговорчиви.

Скорпион - Денят е добър за импровизации, експерименти. Бъдете оригинални и екстравагантни - това е вашият ден. Другите също имат големи очаквания от вас, затова се мобилизирайте и гледайте да не се изложите.

Стрелец - На дневен ред много въпроси са актуални. Ще си спомните за нещо несвършено и ще насочите усилията си натам. Може да бъдете засегнати от негативните тенденции на деня, но може и да минете между капките.

Козирог - Денят ще е добър, но не колкото се надявате. Замалко ще се разминете с един добър шанс. Мобилизирайте и насочете силите си там, накъдето е необходимо. Съсредоточете се върху основните неща.

Водолей - Ще успеете да се справите с делата си, но само чрез творчески подход. Бъдете внимателни към работата с документи, договори. Като цяло този ден подхожда повече за решение на рутинните задачи, отколкото за нови.

Риби - Ще се радвате на повишен интерес от страна на другия пол и особено от човек, който ви е симпатичен. Дори най-дребните знаци на внимание от страна на околните ще ви накарат да се почувствате по-уверени в себе си.