Лора Караджова и Ричард Величков си тръгнаха от „ВИП Брадър” в сряда вечер, а изненадващо стана ясно че и в четвъртък-1 ноември ще има един изхвърлен. Двамата съквартиранти събраха най-ниско одобрение сред зрителите и докато дъщерята на фронтмена на „Сигнал” демонстрира невиждана радост от изгонването си, Величков не бе така щастлив.

„Много съм доволна, не издържах нито минута там”, каза музикантката. Ричард в типичния си стил побърза да благодари на шефа си и семейството си за подкрепата, явно притеснен, че е бил уволнен, докато седи в къщата. Преди да си тръгне, той се срещна с цялото си семейство-сестра, майка и баща, които го поздравиха за участието му.


Във 21.00 часа в четвъртък се очаква нов драматичен епизод, в който още един съквартирант да напусне Къщата. Това се случва за първи път в историята на риалити предаването. Досега никога съквартирант не си е тръгвал 24 часа преди финала, а решението на продуцентите явно подсказва, че този сезон не е оправдал очакванията и е бил с нисък зрителски рейтинг.