Представящият се за голям мачо Ричард се провали в опита да си достави удоволствие на продуцентите и да прави секс в къщата за първи път този сезон. Фитнес инструкторът налази в ранни зори моделката Розмари, с която спи в едно легло заради новата седмична мисия. Манекенката, която иначе го играе много морална, лесно го допусна до себе си под завивките и запъшка в такт с него, но цуни-гунито не завърши подобаващо.

Ричард сам призна пред Големия брат, че до секс не се е стигнало, а самочувствието му сериозно пострада. Заради провала си в леглото, съквартирантът се озлоби срещу моделката и всички жени и е на път да провали мисията, в която трябва да слугува на господарката си Розмари.

Кулагин, Ева и Божана - това е изборът на Съквартирантите за номинациите тази седмица. Кулагин събра цели 8 негативни вота, Ева и Божана - по 4, а Розмари и Ваня събраха по 2. Изборът на Ричард дойде като гръм от ясно небе. Младият инструктор номинира Ваня, защото според него тя се нагажда и лесно сменя мнението си. Вторият му глас на неодобрение си спечели Розмари. Ричи изведе като довод това, че тя е мързелива, спи до късно и се налага. Едва до преди няколко дни той почти постоянно търсеше вниманието й, но явно седмичната мисия, в която той е в ролята на неин прислужник, е променила мнението му на 180 градуса. Самият Ричард, обаче, бе защитен от щита на SDI, който му даде Диона с излизането си в понеделник.