Фитнес инструкторът от Мадан Ричард Величков, който се забърка в грандиозен скандал, представяйки се за вносител на опасни хапчета за отслабване, се завърна в спортния център „Пулс”, където работеше.

Вместо като треньор, какъвто бе преди, Ричи седи зад бара във фитнеса и продава специални „диетични торти” и протеинови вафли. Усмихнатата и нагла физиономия на маданецът отново е на лице и той приканва хората да пробват от десерта, когато има промоция или предлагат безплатно от лакомството. Величков използва възможността да заговори всяка по-засукана мацка във фитнеса.
Липсата на пари при Ричи Липовона, както стана известен заради продажбата на хапчетата за отслабване, е осезаема. Риалити героят от „ВИП Брадър” се е стопил с повече от 15 кг и вече е слаб като вейка. Преди скандала с хапчетата фитнес инструкторът, който е с ръст 1,71 см, тежеше 80 килограма, а днес кантарът показва едва 65 кила.

„Като няма пари за химия, напълно се спихна. Това се наблюдава и при други популярни лица, като влязат в риалити шоута, където не могат да взимат хапчета за мускули и изведнъж бицепсите им изчезват”, одумват го посетители на залата.
От обкръжението на екс треньора издадоха, че той се е молил няколко месеца на бившите си работодатели за да го приемат отново в залата, дори и като най-обикновен служител. „Направи пътека до „Пулс”, всеки ден беше там за да се моли за работа, като обеща отново да заслужи доверието на шефовете и колегите си”, издадоха от обкръжението на заслабналия треньор.

Ричард вече е по-премерен, не се хвали с коли и пари в социалните си мрежи, даже още е с изтрит профил във Фейсбук. Сега е по-нисък и от тревата, коментират от "Уикенд".

Припомняме, че Ричард Липовона, както стана известен дребният инструктор, бе отстранен от работодателя си през август, след като гръмна скандал с продажбата на опасни хапчетата за намаляване на теглото. Ричард изпадна в дълбока депресия, след като бе уличен в измама с хранителни добавки. Няколко месеца той имаше категорична забрана да влиза или да се доближава до обектите от уелнес веригата. От няколко седмици се е завърнал, но като момче, което седи на щанд, предлагащо уж здравословни продукти.