През септември най-голямото дете на Рийз Уидърспуун – дъщеря й Ава, ще навърши 18 години и актрисата разкрива, че се чувства изключително странно, защото детето й вече е пълнолетно.

„Не мога да повярвам, че става на 18. Толкова е странно. Тя е едно страхотно дете, винаги сме вършели всичко заедно. Имам усещането, че пораснахме заедно. И това е прекрасно“, каза Рийз.

Актрисата има още две деца – син от предишния й съпруг Райън Филип, който е на 13 години, както и момченце от настоящата й половинка Джим Тот, което е на четири.

41-годишната звезда разкрива, че все още страда от чувство на вина за това, че е работеща майка и не е непрекъснато с децата си.

„Всяка жена чувства вина – вина че е работеща майка или вина че стои само вкъщи и гледа децата. Животът ни винаги е бил много сложен. Но истината е, че всяка една трябва да живее живота си както сметне за добре и да направи своите избори. Семействата са различни, нуждаят се от различни неща, парите винаги са фактор. Трябва да се отърсим от негативната енергия и да сме наясно, че правим най-доброто за семейството“, казва тя.