Невероятна химия изпълни преди няколко вечери Летния театър на "Варна" и прерастна във взаимна любов, за която и "Ритон", и почитателите им ще си спомнят дълго. В морската столица звездният дует даде старта на лятното си турне, което пък ще прерастне в дълъг тур из Америка и Канада. Преданата публика на Катя и Здравко изпълни до краен предел Летния театър в морската градина.

А от зелената сцена звучаха абсолютно на живо вечните хитове на "Ритон" и новите им песни - "Твоята жена", "Цял живот танго", "Случва се нещо", "Мамо" и "Счупеното носи щастие", които дуетът ще включи в следващия си албум. Спектакълът "Чакаме ви с любов" продължи над два часа, които отлетяха като миг. И както и на премиерата му в НДК в края на май, обичаните изпълнители вдигнаха на крака варненската си публика, а тя не позволи да слязат от сцената, преди да й подарят няколко биса. Пъстрата възраст на публиката - от 4 до 80 години, пък за пореден път доказа, че музиката и творчеството на "Ритон" са непреходни и са обичани от и малки, и от големи.


"Благодарим ви, Варна! Ще помним дълго тази вечер заради любовта, усмивките, аплодисментите - най-големият подарък за нас! Безкрайно сме щастливи, че след успеха в НДК, и Варна прие радушно най-новите ни песни, които създадохме с много любов. Никога не забравяйте, че всичко, което правим, го правим заради вас", споделиха Катя и Здравко след концерта.
Дуетът продължава с обиколката из страната и следващия месец, за когато са насрочени концертите в Летния театър на Пловдив (11.09) и в "Канев център" в Русе на 25 септември.