Дует „Ритон” влязоха в ролята на орисници за двете деца на приятеля им Филип Киркоров.

При последното си гостуване в Москва преди седмица Катя и Здравко подариха на навършилата една годинка госпожица и няколкомесечното й братче оригинални 24-каратови австрийски пендари „Франц Йосиф”.

Монетите са изключителна нумизматична рядкост. Другият орисник на малчуганите бе Драго Драганов, който също посети Киркоров с Ритонците. Филип останал очарованот пожеланията, които приятелите му отправили към наследниците му. Алла­ Виктория да е здрава, красива и щастлива и да наследи таланта на баща си. А роденият през юни тази година неин брат да бъде винаги опора на баща си и да има силен усет за бизнес.

Дует „Ритон” и Драго Чая бяха в Москва не само за да се видят с Киркоров, но и да подготвят гостуването на артистите с юбилейното шоу на Катя и Здравко за 35-годишнината им на сцената. При пристигането им на летищетоКиркоров ги очаквал с лимузината си. Певецът искал да заведе приятелите си във вилата си край Москва, където живее заедно със своите деца. Улисани в прегръдки, творците не се усетили, че времето напреднало. В крайна сметка руският Майкъл Джексън завел гостите си на ресторант.

Ден след вечерята Ритонците и Драго Драганов имали концерт в препълнената бална зала на посолството на България в Москва. Родните звезди зарадвал