Неуморното семейство Катя и Здравко от "Ритон" току-що издаде алмуба си "Златен Ритон" в чест на 40-годишнината им на сцена и лека-полека започна работа по следващия, който ще бъде юбилеен - под №20 в дискографията им. Звездите издирват оригинални стихове, както и музика, които със сигурност след няколко месеца ще бъдат превърнати в хитове. Те ще бъдат включени не само в CD, но и четвъртата цветна винилова плоча.

Дуетът вече издаде червената "Пътят към твоето сърце", жълтата "Ритон в ритъма латино" и сега на пазара е бялата "Златен Ритон", а следващата, за която все още цветът се пази в тайна, ще е осма поредна.
На същия принцип дуетът подготви и "Златен Ритон". За него Катя и Здравко също обявиха, че издирват стойностни творби и се довериха на млади композитори и текстописци, песните на които цяло лято звучат из Летните театри на страната, през които преминава националното турне на "Ритон".


Изпълнителите на "За последен път ти повтарям" не са си поставили срок за новия албум. "Ще правим сингли и когато съберем достатъчно, ще ги издадем в юбилеен албум", разкриха те. В момента дуетът е на концертна вълна. Идния месец им предстоят още 3 грандиозни изяви в Летните театри на Каварна (2,09), Плевен (12.09) и Велико Търново на 18 септември.