Роби Уилямс и Ръсел Бранд обединиха усилията си за записването на нов вариант на химна на английския национален футболен отбор "Трите лъва" за Световното първенство в Република Южна Африка следващия месец, съобщи Контактмюзик.

Известният певец и комедийната звезда се събраха, за да запишат новата версия на парчето, което бе официален химн на английския национален отбор на Европейското първенство по футбол през 1996 година.

"Смутих се от това колко се развълнувах, когато изпях тази песен. Почти се разплаках. Песента ме върна към Евро 96 и последното "ура" на Пол Гаскойн. Това е единствената хубава английска песен и очаквам да я запея, когато се провалим на дузпите. Тогава ще плача", заяви Бранд.

Роби Уилямс, който се появи в музикалния видеоклип, когато "Трите лъва" бе презаписан за Световната купа във Франция през 1998 г., допълни пред вестник "Сън": "Винаги са искали от мен да пиша песни за футбола, но съм отказвал, тъй като мислех, че никога не може да бъде написано нещо по-добро от "Трите лъва". Броя дните до началото на Световното първенство".

Песента "Трите лъва", която първоначално бе записана от комедиантите Франк Скинър и Дейвид Бадиъл и "The Lightning Seeds", впоследствие бе преработена от продуцента Тревър Хорн и отново ще включва гласовете на Бадиъл и Скинър.

източник: