Нож в гърба на певеца Роби Уилямс забива най-любимият му човек и майка на двете му деца - Айда Фийлд.

С "Тейк Дет" Роби печели световна популярност през 1991 г., когато е едва на 16 г.

В женско токшоу по британската ITV 37-годишната хубавица опозорява мъжа си с признанието, че няма елементарни познания за живота на обикновените хора.

"Той става известен, когато е на 15 г. Славата в тийнейджърските години е главозамайваща, а това е етапът, в който се учиш на разни неща за живота”, казва Айда, която е благоверна на Роби от 2010 г. "Шегувах се с него, че не ходи на пазар или не знае как да шофира. Един ден извадих краставица от хладилника и той ме попита какво е това. Казах му, че е краставица, а той каза: "О, не знаех, защото съм ги виждал само нарязани." Той ги е виждал само нарязани в салати. Не осъзнава, че идват цели от магазина", допълва Фийлд.

Участничка в шоуто прояви нездраво любопитство за по-специфични умения на певеца: "Надявам се, че не е така за други неща...". "Не, не е", побърза да отговори съпругата на хулигана на британския поп. Засрамването не спря дотук. Друга дама попита: "А знае ли нещо за чистенето с прахосмукачка и миенето?" "За Бога, не. Той дори не знае как да смени електрическа крушка", разкри още Айда.