Цяла армада от придружители и цял склад с вещи ще вземе най-ексцентричния певец в света Роби Уилямс за концертите си в Санкт Петербург (9 април), Москва (12 април) и Минск (15 април).

На музиканта му трябва 280 пешкира, 6 пожарогасителя и 4 британски вестника. Освен това той се нуждае от 3 лични гримьорки, 6 стаи за персонала и 5 офиса, както и от 8 мениджъра, собствен стилист, лична масажистка, 6 готвача и 6 телохранителя. В гримьорната му трябва да има две огледала с лампи – настолна и в пълен ръст. Понеже в турнето се нуждае от роднина, той доверил на баща си Питър Уилямс ролята на един от бек вокалистите. За него също трябва отделна гримьорна, предаде БГНЕС.

Но и това не е всичко. Роби поискал 30 канапета. Общо музикантът ще бъде придружен от 120 души.

Освен цяла кухня с шестима готвачи, суперзвездата ще има помощен персонал за кетъринг. Въпреки че се движи със собствени хранителни продукти, Уилямс е поискал 16 литра мляко, 24 понички, килограм гъби и домати и 48 яйца.

Не по-малко странни са "ледените" му изисквания. Той искал да му се предостави голям хладилник и 50 кг лед. 20 килограма от тях трябва да бъдат доставени през нощта, а другите 30 килограма на обед.