След полемиката на тема „Путин, олигарсите и техните трудови хора” в Party Like A Russian Роби Уилямс пусна Love My Life.

Новият му сигнъл е лиричен и с припеви, които ни идват като чаша горещ шоколад след дълга разходка в слънчева Барселона. Текстът пък е бижу, което всеки родител може да рамкира и да подари на детето си и без специален повод.

Написана от Роби и Джони Макдейд от Snow Patrol Love My Life е първото общо парче за наследниците на поп идола и трето в сантименталния му репертоар. На дъщеричката си Теди Роуз хулигана от Сток он Трент посвети прекрасната Go Gentle, а две годишния Чарли Валънтайн получи Motherfucker – рок преброяване на пияниците в родословното дърво на певеца. Радиофоничния поп химн е част от албума Heavy Entertainment Show, който ще излезе на бг пазара в деня на световната си премиера – 4 ноември ( Sony Music/”Вирджиния рекърдс”).

Премиерата на сингъла идва малко след новината, че Роби ще бъде отличен с престижната награда „Икона“ на Brit през ноември. С този приз Уилямс ще се нареди до музикалните легенди на Великобритания сър Елтън Джон и покойния Дейвид Бауи.