Да слезеш от сцената и да се захванеш с нормална работа? Изглежда, че това е намерението на попзвездата Роби Уилямс, ако се съди по видеосъобщението, което е пуснал на своята страница във Фейсбук, съобщи в. "Билд".

Ето и дешифрираният текст на откровението: "Обичам Германия! Така е било винаги и ще бъде така. Малко съм отегчен от нещата около това да съм поп и рок звезда. Имам забележителна кариера, но в момента ми се иска да правя нещо друго. За първи път в живота си искам една истинска работа. А и в момента вече съм баща, така че трябва да го направя. Обмислял съм възможностите как може да изглежда работата ми. Футбол в Германия? За това съм твърде стар. А и междувременно доста напълнях. После си помислих: "в Германия има автомобили-сензации"...Обадете ми се."

За съжаление, Роби не е оставил телефона си. Но въпреки това феновете му изпратиха светкавично хиляди коментари. Една жена пусна снимка на себе си и дъщеря си с текст "Търся детегледачка на дъщеря си. И тя също те обича".



Що се отнася до любовта на попзвездата към немските автомобили, веднага се появи истинско предложение за работа, и то не от кой да е, а от "Мерцедес-Бенц":

"Роби, очаква те договорът ти като мениджър на "Мерцедес-Бенц" по въпросите със социалните медии. Както и служебната ти кола..." Под този текст има и снимка на един лъскав спортен автомобил на прочутата немска компания.

И Radio Energy би искало сред служителите му да бъде една истинска звезда, поради което предлага на Роби Уилямс три пъти по-висока от обичайната заплата. Стои въпросът дали това ще е достатъчно, за да убеди певецът да приеме поканата, тъй като той има състояние от 130 млн. паунда.

А дали наистина Роби си търси работа в Германия? По-скоро не и посланието му прилича на един от вицовете, които той много обича. А въпреки обяснението в любов към Германия в неговото турне в Европа през пролетта на 2015 г. няма концерт на немска земя, пише БГНЕС.