Робот се превърна в най-верния помощник на шеф Манчев и шеф Шишков в кухнята. Двамата майстор-готвачи получиха истински Коледен подарък – най-новия кухненски робот Silver Crest, който всички любители кулинари ще могат да намерят в магазините на Lidl от тази събота, 2 декември.

„Това е изключително удобен уред – пускаш го и спокойно можеш да отидеш да правиш нещо друго“, коментира шеф Шишков, докато буквално за секунди разбива цяла купа сметана. „Най-хубавото обаче е куката за тесто, която е супер удобна, когато трябва да месиш тесто, което изисква да са ти студени ръцете“, допълва той. „С него може да приготвите питка, смес за палачинки и кекс, торти, тесто за паста.

Може да се направи дори и майонеза“, обобщава удобствата на уреда и шеф Манчев.

Кухненският помощник е изключително подходящ за месене, разбъркване и смесване. Освен бъркалка за месене на тесто, към него има още блендер, 10-степенна настройка на скоростта с допълнителна функция на пулсиране, изключително мощен мотор, подходящ за разбъркване на тежки теста, голяма сваляща се купа от благородна стомана и още много други допълнителни възможности, в които клиентите на веригата ще могат да се убедят съвсем скоро.