Гуинет Полтроу да се завърне в лентите за „Железния човек”, иска Робърт Дауни Джуниър.

Актьорът признава, че колежката му има магнетично поведение пред камерата, което по начало допринесло за успеха на поредицата.

Именно заради това по неговите убеждения тя трябва да се появи отново в историята на героя му. Дауни Джуниър и Полтроу си партнираха в първите три филма за „Железния човек”, както и в първата лента за „Отмъстителите”.

Последните два пъти, в които видяхме Тони Старк на екран обаче той беше сам – без приятелката му Пепър (Полтроу). „Това не означава, че няма да я видим отново. Ще трябва да изчакате, за да разберете”, загатна Дауни Джуниър.

В интервю за американско радиозвездата от „Шерлок Холмс” признава, че другата причина, заради която иска актрисата да се завърне в продукцията, е фактът, че може да се натиска с нея на сета, без съпругата му да ревнува.

„Тя ми е нещо като „свободен пас” за афера в брака, плюс това Сюзън и Гуинет са много добри приятелки”, намигна Дауни. Разбира се, страстните целувки, които колегите могат да разменят по време на снимки, трябва да бъдат единствено част от сценария на филма.