Топ моделът Илиян Илиев ще участва в испански сериал. Красавеца е един от най-успешните Български модели в чужбина, също така е студен по актьорско майсторство.

Ролята на Илиян е епизодична, но покрай убийството на героя му във филма се развива развръзката и се разкриват мистериите около останалите герои.

Снимките ще започнат зимата.

Илиев има множество успехи извън страната. През 2009 спечели световния конкурс по красота "Best Child Model of the World", а през 2011 Парагвайско модно списание го постави на 37-мо място, в класация за най-красивите модели в света.

Също така е работил с едни от най-добрите модни агенции както в страната, така и в чужбина.

В момента Илиян Илиев се занимава със социална дейност, към световна организация, противопоставяща се на вредните зависимости, организацията обединява топ модели от цял свят.

През есента Илиян ще вземе участие в седмицата на модата в Лондон, която събира на едно място най-големите имена в бранша. Също така предстои пускането на кукла "Кен" по негов прототип.

Американската компания произвеждаща детски играчки се е спряла на нашенеца, който ще се въплати в образа на любимия на Барби, пишат от slava.bg.