Чака ни бум на порното. Това прогнозира продуцентът на "Фамилията", "Стъклен дом" и "Под прикритие" Росен Цанков пред "Уикенд".

Такива канали ще се направят. Публиката израсна, иска нови неща. Най-големите и богати сателитни телевизии са порно каналите. Това го казвам в кръга на шегата, посочи Цанков.

Според него риалити форматите са огромна тъпотия, едно и също, което се върти вече 12 години. Момчета, вземете измислете нещо друго, обърна се той към продуцентите на Биг Брадър. По думите му е крайно време да се купи някакъв друг формат или да се измисли нещо различно.

Ние с Димитър гочев и Димитър Митовски разбираме най-много от сериали. Останалите действат с някакви напъни, категоричен е Цанков.

Не се сблъсквам с интриги в гилдията, защото бягат от конфронтация с мен. Ако се сблъскат, ще е голяма беда за тях, защото ще им говоря директно в очите, че са бездарници и некадърници, казва още Цанков.

Стефан Данаилов, който е втори мъж на майката на Цанков (б.р.-Росен е син на Вили Цанков), се навил на по-нисък хонорар да играе в "Стъклен дом" и "Фамилията" само заради Росен Цанков. Той трябваше да взима огромни пари-. Това е Стефан Данаилов все пак, а не някакъв льольо, който съм намерил на улицата! Как ще го вкараш с връзки?!, диви се Цанков. И допълва, че ако не е бил той , Данаилов нямало да се навие да играе.

Росен признава, че името на баща му Вили Цанков му носило негативи. Опитали да работят заедно, но баща му му посочил как да нареди някакво осветление и Росен му казал: "Довиждане. Аз съм учил за това, не ти".