Новинарката от Би Ти Ви Гена Трайкова, която отскоро е шеф в телевизията, се раздира между семейството си и новата си любов.

Това се случва от 3 седмици насам, след публикуването на папарашките й снимки с колегата й Иван Георгиев от романтичната им ваканция в Солун.

Оказва се, че дотогава родителите на красивата новинарка не знаели за новия мъж до нея и в интерес на истината, били крайно разочаровани от избора на дъщеря си.

*Венелин и Гена

Майката и бащата на Гена не смятали, че 10 години по-младия от Трайкова Иван, е добра партия за щерка им. Според тях говорителката се е поддала на първичните емоции и избързала с връзката си с репортера като отношенията им трябвало да приключат час по-скоро, пише в. „Всеки ден“, цитира pik.bg.

Бащата на Гена – Емил, който работи като таксиметров шофьор, не скривал разочарованието си пред колеги-бакшиши, разказвайки им, че открай време със съпругата му се гласели да посрещнат в дома им Венелин Петков за зет. Родителите изключително много харесвали бившия приятел на дъщеря им и от няколкото срещи с него искрено се надявали, че именно той ще е бащата на внучетата им.

*Иван Георгиев

Майката на Трайкова, която работи като банков чиновник в столична финансова институция, също не спирала да жали по Венко. Жената вече го била приела в сърцето си като свой син и не искала и да чува, че дъщеря й живее с друг мъж, който нито й бил на годините, нито на професионалното й ниво.

Независимо от неодобрението на родителското тяло Гена е категорична, че вижда бъдещето си с Иван. Блондинката с изумрудени очи смята, че е крайно време да обърне внимание на себе си и желанията й и да не се съобразява с мнението на околните. Освен това съвсем наскоро Трайкова разкри, че се чувства готова да влезе в ролята на майка.