Цветана и Милчо Тодорови от врачанското село Криводол не крият от хората, че много страдат за сина си Георги Милчев-Годжи, който покрай "Шоуто на Слави" се е превърнал в работохолик, всеки ден се прибира в 12 часа през нощта и вече почти няма личен живот. Виновен за това според тях е шефът му Трифонов, който непрекъснато му нареждал кога какво да прави и с кого да общува.

Родителите на музиканта разказват, че преди 17 години Годжи отказал на Слави да се включи в предаването "Хъшове". По това време той бил шеф на плевенското радио "Астра", купил си нов дом за семейството. Само преди няколко месеца се завърнал от гурбет - дълго време заработвал хляба си, свирейки по луксозни кораби.

Обиколил цяла Европа като гастарбайтер, за да събере някой лев. Предложението на Слави идва толкова изненадващо на Годжи, че той отказва още в първия момент. Не иска промени, мечтае за спокоен живот в Плевен, пише blitz.bg.

Съпругата му обаче настоява на всяка цена той да замине за София. Двамата се запознават още като деца. Женят се едва 18-годишни, малко преди Годжи да влезе в казармата. Големият им син Цветомил се ражда още докато музикантът е войник. Шест години по-късно се появява и по-малкият - Волен.

И всичко върви по мед и масло, докато Годже започва работа при Слави. Две години след това той изхвърля жена си Даниела от семейния дом. Залюбва се с шефката на балет "Дива" Зорница. Следват любовни авантюри с Елица Павликенова от балет "Сатен", с бившата гимнастичка Полина, с червенокосата балерина от "Магаданс" Станислава Левтерова.

След раздялата си с последната Годжи живее в огромния си апартамент в покрайнините на София заедно с големия си син Цветомил.