Макар да е една от най-усмихнатите участнички в шоуто „Денсинг старс", Хубавата Елена от „Биг Брадър" изживява жестока лична драма, която крие дори от най-близките си хора, научи „Всеки ден".

Брюнетката, която е напълно неузнаваема, с огромни бицепси и мъжки татуировки, изобщо не се разбира с родителите си и това й подбива самочувствието.

Красавицата с болка издаде, че след като изневери на мъжа си Миро в „Биг Брадър", и то пред очите на цяла България, хората са се озлобили срещу нея, непозната жена заплюла майка й на улицата, обиждали родителите й, че са родили „мръсница" и „курва" и дори ги изгонили от църквата.

Грубото и унизително отношение на семейни приятели и съседи повлияло пагубно на отношенията между бащата и дъщерята, и таткото на Елена месеци наред отказвал да говори с щерка си.

„Те се почувстваха безкрайно наранени и обидени, че лекото държане на Елена настрои всички срещу тях. В крайна сметка хората какво са виновни, че да й берат срама?", споделят близки до фамилията.

Критичното и неодобрително отношение на най-близките роднини на красавицата пролича на последния лайв на „Денсинг старс", където вместо да подкрепят и да вдъхнат кураж на щерка си, майката и бащата започнаха бясно да критикуват изпълнението й, повтаряйки колко е слабо и непрофесионално.

„Тя може много повече, не сме доволни от това, което видяхме", отсече баща й, а майката допълни, че дъщеря й трябва да е по-уверена на сцената, за да стигне до победата поне на това риалити.