Талантливата разградчанка Крисия вероятно от есента ще се присъедини към фолккомпанията "Пайнер", научи "България днес". По информация на вестника Крисия и родителите й вече са се срещали с чалга гуруто Митко Пайнера. След първата им среща засега семейството на малката певица отказва да я пусне в дълбоките фолкводи.

Но има шанс до края на годината Крисия да подпише договор и да се присъедини към чалга армията, която шества по родните дискотеки и кръчми. От няколко месеца Пайнера води активна политика на привличането на даровити млади изпълнители. Така в компанията му се озоваха победителят от "Гласът на България" Радко Петков, както и бившето протеже на Слави Трифонов и участничка в шоуто му Даниела Пирянкова.

Младежите вече са в подготовка на първите си песни, които ще бъдат в дуети с далеч по-опитни изпълнители - Анелия и Джордан.
Крисия също ще има възможността да направи дует с популярен изпълнител, макар че нейните интереси са в различни музикални стилове. В Националното музикално училище "Любомир Пипков" тя изучава джаз и поп пеене и иска да се развива точно в тази насока. Но все пак изкушението е голямо.