Родителите на Преслава Янка и Кольо Иванови живеят бедно и скромно в малка панелка в Добрич.

Майката и таткото на най-актуалната и оборотна фолк звезда не са променили стандарта си на живот и обитават скромния апартамент за не повече от 20 бона, въпреки че дъщеря им е милионерка и харчи с лека ръка по няколко хилядарки на ден за себе си, пише Всеки ден.

Родителите на Преслава все още работят, макар дъщеря им да е една от най-известните и високоплатени попфолк певици в България. Янка бачка от сутрин до мрак в шивашки цех в Добрич за заплата от 470 лева. Татко й Кольо пък е международен шофьор и често го няма с месеци, защото върти геврека из Европа. Двамата не искали да спират да работят и да са изцяло на издръжката на именитата си щерка. Макар да получават за цял месец заплати, колкото Преслава изкарва за часове, двамата продължавали да се трудят и не искат от нейните пари.



„Петя, както е истинското име на фолк дивата, ги обожава и постоянно им изпраща пари, но въпреки това те са спестовни и не обичат да пръскат пачки на вятъра. Не пипат и стотинка от това, което дъщерята им прати, а всичко слагат на влог в банка - с идеята един ден да й ги дадат, ако кариерата й престане да върви нагоре и дойдат трудни дни. Вече сигурно са събрали над 300 000 лева! Много почтени хора са - не пипат пари, които не са си изработили сами, въпреки че понякога наистина мизерстват", коментират съседи на семейство Иванови. В града те се славят като повече от скромни хора, които всяка свободна минута отделят на внучката си Вики, която е най-голямата слабост на леля си Преслава.