Черил Коул се чувства много самотна и изоставена. Любимката на британците остана без приятели, след като стана ясно, че възнамерява да се събере с бившия си неверен съпруг - футболиста Ашли Коул.

Близките на певицата не одобрявали постъпката й и се отдръпнали от нея. Дори майка й Джоан отказала да застане зад нея с думите: "Постла си легло с Ашли, сега ще трябва да спиш в него".

"Приятелите на Черил я умоляваха да не се поддава на ухажването на Ашли и да не се връща при него, но тя не ги послуша. Сега всички са разочаровани от нея и от това, че потъпква достойнството си, само защото в момента е несигурна", обяснила дружка на певицата.

*Ашли Коул и Черил Коул

"Майка й се опита да й влее малко разум в главата, но Черил не слуша никого. Тя е заслепена от надеждата, че Ашли може да се е променил и че има бъдеще с него. Джоан се отказа да я съветва и й каза да си троши главата както сметне за добре. Сега Черил се чувства много самотна и изоставена. Единствените й приятели сега са дружката й от "Girls Aloud" Кимбърли и за съжаление - Ашли Коул", добавила познатата на Черил Коул, пише bliasak.bg.

*Черил Коул