19-годишната дъщеря на Уитни Хюстън - Боби Кристина, е изплашила не на шега семейството си. Роднините на покойната поп легенда искат да изпратят тийнейджърката в клиника, за да я предпазят от това да не я сполети трагичната съдба на майка й.

"Не само семейство Хюстън се тревожи за състоянието на Боби Кристина. Мениджърът на Уитни - Клайв Дейвис, също смята да се намеси за доброто на момичето. След смъртта на майка й, Криси е извън контрол и не слуша никого. Тя прави само това, което тя си реши и близките й се притесняват, че това ще завърши зле", издал познат на семейство Хюстън, пише bliasak.bg.

"След поредното безпаметно напиване на Боби Кристина, леля й Пат събра няколко нейни приятели и членове на семейството и всички заедно се опитаха да поговорят с нея и да й налеят малко акъл в главата. Криси обаче не поиска дори да ги изслуша. Вместо да влезе в клиника и да помоли за помощта, от която очевидно има нужда, тя продължи със същото поведение, което уби майка й - да пие, да пуши марихуана и да се тъпче със съмнителни хапчета", добавил източникът.