Сандра Бълок и Ева Лонгория са двете най-известни жертви на изневяра тази година, сочат класациите на известни западни издания, цитирани от "Новинар".

Двете актриси бяха принудени да се разделят с половинките си след бурни медийни скандали. Съпругът на Сандра – Джеси Джеймс, беше спипан с еротичен модел, скоро след като тя грабна "Оскар" за най-добра актриса.

Тони Паркър – любимият на Ева Лонгория, пък беше обвинен, че цяла година си е изпращал любовни съобщения с гадже на съотборник. Стигна се до развод и актрисата от „Отчаяни съпруги” вече не е ничия съпруга.

Сред най-известните прелюбодейци тази година според телевизия MSN са и култовите американски водещи Дейвид Летерман и Лари Кинг.

В класациите попада и актьорът Джош Бролин, който засега отрича да е бил неверен на съпругата си. Не е било потвърдено и прелюбодейството на Сам Мендес, но това не попречи на бившата му жена Кейт Уинслет изненадващо да поиска развод.

Дори и кралете не бяха застраховани от скандали през 2010 г. и владетелят на Швеция Карл Густав беше обвинен, че канел на вечеринки жени срещу заплащане и имал връзка с бившата поп-певица Камила Хенемарк.