Модните последователи на Кейт Мидълтън ще бъдат очаровани от новината, че могат да имат рокли като нейните.

Британски моден сайт е събрал най-известните тоалети на херцогинята на Кеймбридж, които могат да бъдат взет под наем на символична цена.

В сайта вече са налични 14 съкровища на модната марка Beulah, три от които Катрин притежава.

Под наем се дава червена официална рокля, с която съпругата на принц Уилям бе облечена на благотворително събитие през 2011 г. Почитателките на стила на Кейт могат да наемат роклята само за 79 паунда, а синя рокля на Beulah от посещението й в джамия в Малайзия може да бъде взета само за 59 паунда.



Естествено, дрехите на херцогинята на Кеймбридж се превърнаха в тотален хит, макар че тя ги е обличала само за няколко часа.

Кралските тоалети могат да бъдат наети за период от два или седем дни. Могат да се поръчват до три различни модела. Ако нито една от роклите не ви е по мярка, само трябва да върнете пратката и ще ви бъде възстановена пълната сума. Няма нужда да давате дрехите на химическо, все пак трябва да се почувствате като член на кралското семейство. Остава само да намерите своя принц.

Облеклата на Катрин със сигурност отново ще бъдат следени зорко от модните критици през април, когато тя ще посети Нова Зеландия с принц Уилям и сина им принц Джордж, пише БГНЕС.