След обявяването на най-голямата новина за изминалата седмица – сватбата на Анджелина Джоли и Брад Пит, техен близък приятел разкри малко подробности от тайното тържество.

Холивудските звезди най-накрая си казаха "да", а целият свят иска да научи малко повече подробности за събитието. Церемонията, която беше напълно скрита от очите на обществеността и медиите, била много семпла. "Всичко беше далеч от лукса, напротив, тържеството беше просто и скромно", разкри близък приятел до двойката, който е бил сред 22-та гости на звездите.

След седем години съвместен живот и шест деца актьорите се венчали в малък параклис във френския замък, където всъщност живеят. Тоалетът на Анджелина бил изчистена бяла рокля, изработена от комбинация между коприна и дантела, "типично в неин стил", добави източникът. Булката носела и златен медальон със снимка на майка й и дълъг воал, който вълнообразно падал по силуета й.



Все още няма официална информация за това кой дизайнер е създал тоалета на Джоли, въпреки че многократно се споменаваха имената на "Версаче" и "Сен Лоран", тъй като Джоли често ги предпочита за червения килим.

Говорителят на двойката съобщи, че Джоли е тръгнала по пътеката под ръка с най-големите си синове Мадокс и Пакс на 13 г. и 10 г. , а дъщерите й Захара (9 г.) и Вивиън на 6г. са хвърляли цветя. Осемгодишната Шайло и шестгодишният Нокс са носили пръстените на своите родители. Момчетата били облечени в лен в бежов нюанс, за да приличат на баща си, а момичетата сами избрали роклите си, издаде източникът, без да разкрива повече подробности.

След сватбата семейството заминало на меден месец на остров Гозо в близост до Малта, пише БГНЕС.