Къса, секси рокличка на Луиза Григорова беше трансформирана на кюлоти заради благотворителен търг.

Тоалетът е колкото късметлийски, толкова и фатален за кариерата на младата актриса.

„С тази рокличка имам две по-ясни събития. На първото обаче не пожънах успех, а загубих роля”, припомни си красавицата пред “Монитор”.

Оказа се, че след като спечелила кастинг за роля в български игрален филм, Луиза се появила на снимачната площадка с въпросния тоалет. Режисьорът не одобрил облеклото є и я освободил от ролята. Бившият модел обаче отказа да разкрие името на продукцията, в която е трябвало да участва. „Не искам да казвам кой е филмът. За мен това е минало”, отбеляза тя.



Затова пък тази одежда й донесла успех на снимачната площадка на клип на Джон Лоутън към песента му Springtime. Бившият фронтмен на Uriah Heep толкова харесал Луиза, издокарана във въпросната рокля, че решил да не търсят друга визия за видеото, режисирано от Ваня Щерева.

Български звезди от театъра, музиката, литературата и спорта дадоха втори шанс на старите си дрехи, като ги предоставиха на младите дизайнери от Националната художествена академия. Те от своя страна ги преобразиха в напълно нови облекла. Сред реквизитните дрешки са тези на Виктория Терзийска, Параскева Джукелова, Георги Любенов, Саня Жекова, Явор Ралинов, Калин Терзийски, Диана Любенова, както и на други известни актьори, музиканти и спортисти. Повечето от замесените звезди присъстваха на откриването на магазина Second Chance Shop в столичния мол „Сердика”. Част от събитието беше ревю, а за финал се проведе търг със звездните облекла. Приходите ще бъдат дарени за обновяване на базата по моден дизайн в НХА и за каузите на „И аз мога/I Can Too” за подпомагане на деца със специални нужди.