Роксана изпраща най-успешната си година като изпълнител.

Благодарение на участието си в "Гласът на България" и с протекциите на Ивана, която бе ментор в музикалното риалити, младата изпълнителка сбъдна мечтата си да стане част от музикална компания "Пайнер".

За година време певицата направи няколко сингъла - "Давай", в дует с Годжи, "Мъж за милиони", "Чисто нова", "Ще ти видя сметката" и "Да ти помогна", с които се нареди сред актуалните имена в попфолка.

Роксана не крие, че кипи от ентусиазъм и енергия, затова е нетърпелива да сподели пред феновете, че в момента работи едновременно по няколко проекта.

Дуетът с Мария Петрова ще бъде факт в началото на следващата година, а този с Джан Север вече е готов, но ще бъде заснет в началото на 2013-та. На път се и две самостоятелни песни, като едната е нова композиция на Велислав Драганински, а другата е отдавна подготвяната балада "За всеки има ангел", която ще бъде заснета в коледната програма.

"Много исках да подготвя албума си за 7 ноември, когато се навършва 1 година откакто съм подписала договор с "Пайнер", но не можахме да организираме нещата и ще го позабавя малко, оставяме го за 2013-та. Дано следващата година да ми е успешна колкото 2012-та, на това се надявам" - споделя певицата в "Открит микрофон", пише signal.bg.

Снимка: Bulphoto