Роксана, която напусна по свое желание "Къртицата 2: Разтърсване" обяви, че главната причина да вземе това решение, е голямата депресия, която я е налегнала в Базата.

"Вътре ме натисна страхотна депресия. Много ми липсваше живота навън, който е наистина прекрасен. Мислех, че откъсвайки се от натовареното ежедневие ще ми се отрази добре, но явно за всичко съм грешила", сподели Роксана по време на гостуването си в предаването "Жените говорят" по TV7.

Поп фолк певицата не пожела да коментира най-сензационната новина около нея – че е напуснала риалити шоуто, защото е бременна. "Ако съм бременна, ще раста напред и всички ще видят. Не искам да говоря, защото съм консервативна по такива въпроси", лаконична беше певицата.

Точно преди да вземе решението си за напускане, Роксана си направи тест за бременност в Базата. Тя обаче отказа да отговори дали той е показал една или две черти. Можем само да предполагаме дали евентуалната бременност на фолк дивата я е накарала да вземе решението да се откаже от участието си в "Къртицата 2: Разтърсване".