Роксана разказва щастлива, но и объркана, че феновете й на моменти не знаят как да изразят любовта си към нея.

Новият полъх в родния поп фолк певицата Роксана споделя интересни случки от своите концерти.

Роксана, която нашумя от първия сезон на „Гласът на България“ и после бързо подписа договор с водеща българска музикална компания, разказва, че има странни срещи със своите фенове на и извън сцената.

Певицата безспорно постигна светкавичен успех, като любовта на публиката към нея явно расте доста бързо. Певицата разказва, че феновете й на моменти не знаят как да изразят любовта си към нея, като понякога понечвали освен да я прегръщат и целуват и да я хапват и щипят, пише Blife.bg

Това е доста забавно, като ни представя и какви и колко емоционални са феновете на Роксана. Явно и концертите на Роксана и страстите в тях се разгарят до толкова, че фенското море загубва от радост често всичките си задръжки.

Роксана разказва, че феновете винаги много се радвали да я видят, да я доближат и докоснат, което понякога се изливало и в споменатата странна форма.

Певицата разказва и други спомени от своя живот. Тя не успяла да завърши образованието си, като учила само до 6-ти клас и спряла с училището, защото започнала твърде често да пее по заведенията и не можела да се наспива и да се подготвя за уроците, пише kluki.info

Семейството й било принудено да я праща да пее, защото така връзвали семейния бюджет, а тя се справяла добре и имала все повече почитатели и покани.

Роксана се шегува за своята сватба, че вече толкова искала да е омъжи, че ако нейният приятел Калин не се сетил да я й поиска ръката щяла да направи някоя глупост.

В един момент с усмивка си представяла, че дори и да няма младоженец на насрочената си сватба ще вземе първият мъж, който влезе на сватбата.