Младата музикална надежда на “Пайнер”, Роксана, ще бъде специален гост на българите във Великобритания за Цветница.

Певицата ще изнесе концерт на 7 април в столицата на Обединеното Кралство, където звездите на “Планета” са особено желани и аплодирани, пише planeta.tv.

Това ще е първата визита на Роксана в Англия, затова вълнението й е много голямо, но тя е очаквана с интерес и от нашите сънародници. Певицата споделя, че се чувства най-добре в България, но не по-малко щастлива я правят и срещите с почитателите й извън страната.

Месец април се очертава изпълнен с много пътувания зад граница за нея, а държавите които ще посети са Белгия, Холандия и Испания. Освен на своите концерти в България и по света, Роксана тази пролет е отдадена и на подготовката на нов музикален проект.

Песента “За всеки има ангел” е чувствена балада, която е много специална за изпълнителката, защото текста е биографичен и отразява живота й. Автор на стиховете е поетесата Мариета Ангелова, а музиката и аранжимента са дело на Силвестър Матеев.

Роксана разкрива, че и клипа ще бъде много интересен - истински мини филм, който няма начин да остави безразлични зрителите на “Планета” ТВ.