Роксана многократно е подчертавала, че за успеха на кариерата й дължи много на подкрепата на Ивана.

Двете станаха особено близки по време на първия сезон на "Гласът на България", където Ивана бе треньор на талантите, а младата надежда на попфолка бе в отбора й, пише signal.bg. Още тогава между двете изпълнителки се забеляза колегиална симпатия и най-искрени чувства.

След участието си в музикалното риалити и благодарение на приятелското рамо на Ивана, Роксана подписа договор с "Пайнер", където разгръща успешно музикалния си талант.

"Искам още един път с цялото си сърце да ти благодаря, Ивана, за всичко, което каза и мислиш за мен. Гордея се, че певица от твоя ранг има такова мнение за мен и ме оценява по този начин като изпълнител. Аз никога няма да забравя какво направи ти - обърна живота ми на 180 градуса и сбъдна мечтата ми да съм на голямата сцена. Ти си невероятен човек, истински приятел и прекрасна певица. Искам да знаеш, че ти заемаш специално място в моето сърце и няма да се уморя да го повтарям, защото в онзи момент ти беше човекът, които ми помогна да се изправя и да продължа напред. Обичам те!" - написа тези дни Роксана в своя фейсбук профил и така отново засвидетелства благодарността си към голямата фолк звезда.