Фолк певицата Роксана заминава за Турция за спешна операция, с което притесни своите фенове. Гласовитата певица от Кнежа има сериозен здравословен проблем и призова всички нейни приятели и почитатели да се молят за нея и да й изпращам положителна енергия.

Оказа се, че Роксана има проблеми с гласа си и ще се наложи операция на лимфните възли. По този път минаха вече колегите й Тони Стораро, Константин, Галена и други.

Малко след като Роксана сподели за проблема си и предстоящата интервенция, заваляха съобщения с подкрепа и пожелания за успешно възстановяване и да пее още по-добре, отколкото до сега.

Роксана благодари на Бамзе и Тони Стораро, за съветите къде да се направи интервенцията и за подкрепата. Големият Тони Стораро се е обърнал към нея с думите “Ти трябва да отидеш, да се прегледаш и да послушаш лекарите. Притежаваш един от най-големите гласове в България и ние имаме правото да му се радваме”.

Изпълнителката на "Една любов" сподели и за една хубава новина. Успяла е да се срещне със сръбската звезда Драгана Миркович, а тя я е поканила да участва в новогодишната програма на DM SAT, пише show.blitz.bg.