Фолк певицата Роксана е една от най-откритите дами сред колежките си.

След неуспешния си брак тя намери любовта в лицето на Александър, от когото чака бебе през август, но преди това е направила спонтанен аборт само 10 дни преди да зачене втори път, узна HotArena.

В интервю за в. „Шоу“ изпълнителката споделя, че бебето е планирано и дълго очаквано. Първоначално са правили куп опити с Александър за наследник, но не им се е получило. Сега е в 5-ия месец и очакват с нетърпение радостното събитие.

Роксана не може да каже какъв е полът на бебето, тъй като лекарите на няколко пъти са я объркали. Казали ту момче, ту момиче. Тя искала щерка, но Сашо настоявал да е син. В крайна сметка каквото и да излезе, ще носи името на таткото.



Ще има и сватба, която са планирали още преди тя да забременее и насрочили за 27 юли. Ще се проведе в столичен хотел и на нея ще присъстват близо 250 гости.

Роксана е направила и спонтанен аборт. Забременяла през октомври, но в продължение на 1 месец имала ежедневни болки и на 4 ноември „бебето си отиде само“, както се изразява самата певица. Още на 14 ноември забременяла отново, колкото и изненадващо да звучи.

Синът ѝ се радва, че Рокси чака дете и се надява да има братче.